B4Balance kind en motoriek in Den Haag

Kind en motoriek bij B4Balance in Den Haag richt zich op het verbeteren van de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Daardoor wordt bewegen en ontdekken weer vanzelfsprekend. Zeker als het om de ontwikkeling van kinderen gaat, is vrij en goed kunnen bewegen van groot belang. Een goede motoriek is daarbij noodzakelijk. Toch zijn goede motorische vaardigheden niet voor ieder kind vanzelfsprekend.

In veel gevallen ervaren ze moeite met de grove of de fijne motoriek, of soms zelfs een combinatie daarvan. Dit beperkt kinderen in hun ontwikkeling en zelfstandigheid. Met de therapie voor kind en motoriek van B4Balance in Den Haag dragen we graag bij aan dit leerproces met op maat gemaakte oefentherapie voor kinderen. Dit kan toegepast worden als er zich problemen voordoen in zowel de grove als de fijne motoriek.

Ook schrijfproblemen bij kinderen zijn veelvoorkomend en kunnen effectief behandeld en verbeterd worden met deze therapie. Kind en motoriek therapie van B4Balance in Den Haag sluit nauw aan bij de dagelijkse bezigheden van het kind. Op een speelse en open manier wordt de therapie toegepast op de hulpvraag. Dit kan zijn omdat het kind moeite heeft met zijn of haar evenwicht doordat het vaak valt of struikelt. Ook problemen met bewegen kunnen met kind en motoriek therapie van B4Balance in Den Haag behandeld worden.

Kind en motoriek in Den Haag

Onze motoriek is van groot belang bij het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden. Daardoor zijn we in staat om probleemloos te kunnen bewegen of verfijnde taken te kunnen volbrengen. Als de motorische ontwikkeling van het kind achterblijft, kunnen zich allerlei vervelende praktische problemen voordoen. Hierbij kun je denken aan rennen, zwemmen, zelfstandig fietsen of het strikken van de veters. In dat geval biedt de therapie voor kind en motoriek van B4Balance in Den Haag uitkomst.

Aan de hand van een op maat gemaakte therapie verbeteren we het motorische leerproces van het kind. Daardoor worden de dagelijkse vaardigheden verbeterd en is het kind vrij om te ontdekken en te ontwikkelen. Het kind en zijn of haar motoriek staat bij B4Balance in Den Haag hoog in het vaandel. Ook als het kind moeite ervaart met schrijven is onze therapie effectief toe te passen.

Dit kan zowel om de schrijfvaardigheid van het kind te verbeteren, maar ook om pijnklachten in de hand door toedoen van een hoge pendruk te verminderen. Goede motorische vaardigheden dragen dan ook positief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. As dat niet vanzelfsprekend is, helpt kind en motoriek van B4Balance in Den Haag daar graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak.

facebooktwitterlinkedinfacebooktwitterlinkedin